Sós, pörkölt mandula 1 kg
Termékleírás
Sós, pörkölt mandula 1 kg
Sós, pörkölt mandula. A mandula a vitaminok közül a B1-, B2-, B6- és E-vitamint, az ásványi anyagok közül pedig sok káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemei közül kiemelkedő a vas, a mangán és a cink. A mandulamag fehér belseje fogyasztható, miután feltörtük a csonthéjat és megtisztítottuk a vékonyabb héjától. Főleg cukrászkészítményekhez, illetve édes ételekhez használatos, főként aprítva. A marcipán alapanyagát képezi. Ünnepi ételeket tehetünk vele különlegessé, például mandulás pulyka, mandulás hal. A mandula fehérjét, egyszeresen telítetlen (olajsav) és többszörösen telítetlen zsírsavakat, olajat, szénhidrátokat és ásványi anyagokat (K, Ca, Mg, Fe, P) tartalmaz.
Egyéb adatok
Szállítási idő | 2-4 nap |
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.